Prijave i startnina

Prijava natjecatelja za Božava Trail 2019.

Prijave za utrku otvaraju se 15. siječnja 2019. a zatvaraju 20. svibnja 2019.
Molimo Vas da pročitate slijedećih par rečenica.

Prijave se zaprimaju isključivo on-line, putem prijavnice na web stranici utrke

Uplata startnine moguća je isključivo uplatom na bankovni račun organizatora

Uplatom startnine, prijava za utrku je potpuna

Prijave na utrku na dan natjecanja nisu moguće

Isključivo inozemni natjecatelji mogu platiti startninu na startu utrke, no dužni su se prijaviti putem prijavnice na web stranici utrke

Niste se još prijavili?

Božava Trail 2019. počinje 01. lipnja u 10:00.
Molim unesite svoje podatke za prijavu u slijedećem obrascu.

Važna napomena

Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost te da je upoznat sa pravilima i propisima utrke te da je upoznat sa rizicima koje ovakvo natjecanje sadrži. Isto tako natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.

Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja te se obvezuje nositi svu propisanu obveznu opremu tijekom cijele utrke.

Startnina i uplata

Startnina uključuje: organizaciju utrke, natjecateljski paket (majica, sponzorski proizvod), hranu i piće na okrijepnim stanicama, vožnju turističkim vlakićem od plaže Sakarun do Božave (samo za kategoriju Sakarun), ručak nakon utrke, dežurstvo HGSS-a, prijevoz natjecatelja na cilj utrke u slučaju odustajanja/povrede ukoliko se nalaze na vozilom dostupnom terenu, nagrade za pobjednike, pobjedničke medalje.

Sakarun

120,00 Kn ili 21 €

Lanterna

150,00 Kn ili 26 €

Plaćanje je moguće na dva načina, putem bankovnog transfera ili Paypal servisa. U oba slučaja, natjecatelj plaća dodatne troškove naknada za transfer novca. U Pay Pal opciji naknada je već uključena (Startnina + Pay Pal naknada).

Unesite svoje podatke

Prikaži pravila

Povrat startnine

U slučaju otkazivanja utrke od strane organizatora zbog nepredviđenih razloga (objektivne okolnosti), utrka se prebacuje na idući dan. U slučaju da se zbog objektivnih okolnosti utrka ne može održati ni idući dan, natjecatelj ne može ostvariti povrat startnine, ali može dobiti svoj natjecateljski paket. Startnina se ne može prebaciti na iduću godinu.

U slučaju otkazivanja utrke od strane natjecatelja, dobit će povrat startnine u iznosu 30% od uplaćenog iznosa i to ako obavijesti organizatora putem kontakt forme najkasnije do 16.05.2019. u 15h. Nakon ovog datuma nije moguće ostvariti povrat uplaćene startnine.